Privacy

Traiteur Kokoon respecteert uw privé-leven en stelt alles in het werk om uw rechten in het kader van uw gebruik van onze website te beschermen. U kunt surfen op de website zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens hoeft in te voeren. Voor sommige diensten moet Traiteur Kokoon echter over uw persoonsgegevens beschikken. Als u contact wenst op te nemen, moet u ons bepaalde persoonsgegevens bezorgen. Die worden duidelijk aangegeven in de respectievelijke registratie-interfaces. Ook als u een afspraak wenst te maken of een contactformulier invult, dient u ons persoonlijke gegevens te bezorgen. Traiteur Kokoon gebruikt de door u overgedragen gegevens uitsluitend in het kader van de website en de afhandeling van uw gemaakte afspraak. Uw gegevens worden niet aan derden bezorgd.

Tijdens uw bezoek aan de website kunnen wij gegevens in de vorm van een cookie op uw computer registreren. Aan de hand van die informatie kunnen wij onze diensten beter afstemmen op uw voorkeuren en latere bezoeken aan onze website vergemakkelijken. De meeste browsers laten u de keuze om cookies van uw harddisk te wissen, de aanmaak ervan te blokkeren, of u te laten waarschuwen alvorens ze definitief worden opgeslagen.

Indien u bepaalde vragen hebt over het gebruik van uw gegevens via deze website, aarzel niet om contact op te nemen via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

traiteur kokoon
jan & britt
dumon - vangoethemd
heirweg 182
8500 kortrijk
tel 056 25 29 71